Закоханий у професію

Мабуть, це найбільш влучна характеристика для завідуючого травматологічним відділенням Любомльського ТМО Андрія Бондаренка. Людина, яка сповна віддається своїй справі, не шкодує для цього сил  і здоров’я, проявляє ініціативу, цікавиться, знаходить і пропонує нові методики лікування, щоб втілити на нашому місцевому рівні і зробити доступним нашим людям; безвідмовний, вміє адекватно оцінити  стан пацієнта, належним чином проконсультувати; людина, яка справді відповідає званню лікаря ортопеда-травматолога. Подібні характеристики можна почути і від безпосереднього керівництва Андрія Олександровича, і від колег, і від вдячних пацієнтів.

Образно кажучи, відповідь на питання, чому наш співрозмовник обрав професію медика, лежить на поверхні, адже його батьки, Зінаїда Миколаївна та Олександр Олексійович — добре знані на теренах краю сімейні лікарі.

«…один зі «свіжих» професійних навиків, який опанував та продовжує вдосконалювати Андрій Бондаренко — ендопротезування — операції із заміни кульшових суглобів. Це стало можливим завдяки сучасній новітній апаратурі, яку закупили у Любомльському ТМО зокрема, портативному  рентген-апарату. Перші операції наш співрозмовник почав проводити кілька років тому з тодішнім завідуючим відділенням Миколою Абрамчуком, нині за його плечима їх вже понад три десятки. Постійно передавати свій досвід приїздять колеги із Волочиська, що на Хмельниччині — власне, завдяки цій співпраці такі операції й почали проводити у Любомлі…»

Подробиці читайте у завтрашньому номері газети «Наше життя» (15 червня 2023 року)

Придбати газету можна у магазині «Хліб» у центрі міста, на міському ринку (підприємець Віктор Лобко), у магазині «Продуктовий маркет» поблизу автостанції а також передплатити в редакції, у листонош чи заповнивши форму на сайті Укрпошти.