На перекриття даху в Любомльському професійному ліцеї віднайдуть кошти з різних бюджетів

Критична ситуація із покрівлею навчально-виробничої майстерні склалася у Любомльському професійному ліцеї, повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко у своєму телеграм каналі.

Завітав туди вчора у рамках робочої поїздки якраз після негоди, що пройшла на Любомльщині. Ситуація дійсно плачевна: в прямому і переносному значеннях. У деяких місцях зі стелі лило, як у душі.

Загалом на ремонт даху потрібно близько 5-ти млн грн. Враховуючи критичну ситуацію, ми виділимо з обласного бюджету на роботи 2 млн грн, решту треба знайти у місцевих бюджетах.

Для прикладу, Любомльська громада, як повідомив голова Роман Ющук, до кінця року зможе виділити на це 1 млн грн. Більше не вдасться, бо немає перевиконання бюджету, а паралельно працюють над облаштуванням укриттів у навчальних закладах.

Тож начальник Ковельської РВА Ольга Черен зазначила, що пропрацює це питання із громадами району, аби допомогти з коштами.

Також стало відомо, що протікає дах і в навчально-побутовому корпусі, але першочергово працюємо над цим, адже обласний бюджет також обмежений.