Жителя Головна нагородили «Золотим хрестом» від Головнокомандувача ЗСУ

Василя Кияновського, військового з селища Головне, нагородили відзнакою Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного «Золотий хрест», повідомляють у Головненській громаді.

Боєць нині на фронті. Василь отримав гідну нагороду, він заслужив її, наполегливо працюючи. Вклав чимало сил і терпіння.

«Дякуємо за захист! Нехай  синьо-жовті кольори замайорять по всій звільненій від ворога Україні. Хай твоя відвага та сталевий дух стануть прикладом для наслідування! Міцного здоров’я та Перемоги!» — йдеться у дописі

ДОВІДКОВО: «Золотий хрест» – це відзнака, затверджена наказом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного 2022 року. Вона входить до нагородної системи Головнокомандувача Української армії.

Нагрудним знаком «Золотий хрест» нагороджуються особи рядового і сержантського (старшинського) складу Збройних Сил України за успішне виконання бойових завдань під час проведення об’єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності.