У Вишневі провели турнір пам’яті полеглих Героїв

У Вишневі відбувся турнір з міні-футболу, присвячений пам’яті воїнів громади які полягли в АТО/ООС, та у теперішній війні.

До участі у турнірі запросили команди Вишнівської громади, любомльський «Ветеран», ФК «Турійськ», ФК «Камінь-Каширський» та «Вікторію» з польського міста Парчев. Щоправда, полякам не вийшло приїхати, відтак за звання переможця змагалися чотири спортивні колективи.

У першому турі господарі програли любомльчанам 0:1, а камінь-каширські і турійські футболісти зіграли внічию 1:1. Далі «Ветеран» виграв у Турійська 2:0, а Вишнів переміг Камінь-Каширський 4:0, достроково забезпечивши собі звання переможця. У завершальному турі вишнівці перемогли турійчан 2:0, а любомльчани програли 0:1 камінь-каширцям, які й стали третіми призерами. Друге місце дісталося вишнівській команді. Під час нагородження, яке проводила Валентина Козачук, дружина полеглого бійця Віталія Козачука, відзначали не тільки команди-призери, а й футболістів у різних номінаціях: найстаршого гравця Миколу Шиця («Ветеран»), кращого бомбардира Олександра Трофімука (Вишнів), кращого захисника Миколу Солов’я (Камінь-Каширський) і кращих голкіперів Романа Гіля («Ветеран») і Сергія Корчука (Вишнів).

Планується, що подібні спортивні заходи із вшанування полеглих воїнів проводитимуть і в інших громадах краю.