На Любомльщині медиків привітали з професійним святом

Вперше в цьому році медична спільнота України відзначає своє професійне свято 27 липня. З цієї нагоди в актовому залі Любомльського ТМО привітати з Днем медичного працівника колектив медзакладу приїхали начальниця Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, голови та представники громад Любомльщини.
Про інформують у Любомльському ТМО
Генеральний директор Любомльського ТМО, депутат Волинської обласної ради Володимир Дибель щиро привітав своїх колег зі святом від себе особисто та від депутатського корпусу обласної ради, а також голови Григорія Недопада.
«В цей день я хочу висловити вдячність усьому колективу лікарні, котрі попри труднощі, рятують людські життя, дарують їм здоров’я та віру в одужання. Медики – це люди, котрі не мають вихідних, не мають права на емоції, страх. Медики сьогодні рятують життя наших бійців на фронті, і їм за це окрема велика вдячність», – зазначив Володимир Дибель.
Також Володимир Дибель вручив Почесні грамоти обласної ради Леоніду Луцю, лікареві-хірургу, Ігореві Онищуку, лікарю-рентгенологу, Людмилі Панас, лікарці-фтизіатрині, В’ячеславу Приказюку, лікарю ортопеду-травматологу. Також грамоти управління охорони здоров’я Волинської ОДА отримали Олександр Гучок, лікар-отоларинголог, Валерій Кучко, медичний директор з експертизи тимчасової непрацездатності управлінського персоналу.
Вітання медикам лунали і з вуст Ольги Черен, котра відзначила грамотами Тетяну Коростильову, лікарку УЗД, та Марію Склянчук, молодшу медичну сестру операційного блоку. Сюрпризом для медиків Любомльського ТМО стала Почесна грамота від командувача операційного угруповування військ «Волинь», генерал-майора Володимира Миронюка.
Також до вітань медикам долучилися голови Вишнівської громади Віктор Сущик та Головненської – Микола Демедюк, секретар Любомльської міської ради Антон Фурманюк та секретар Рівненської сільської ради Микола Гурко.
З нагоди свята медики Любомльського ТМО отримали грамоти та подарунки.
А працівники пологового відділення отримали у подарунок від своєї колеги – вишиту картину маляти.