Відкрили пам’ятну дошку полеглому любомльчанину Руслану Курамшину

Сьогодні у Любомльському ліцеї №2 відбулось відкриття меморіальної дошки випускнику закладу Руслану Курамшину, який поліг 16 вересня 2022 року при виконанні бойового завдання  на Донеччині, повідомляють на сторінці навчального закладу у фейсбуці.

На відкриття прийшли рідні Руслана, представники міської влади, друзі та однокласники Героя, учні старшої школи та вчителі ліцею. Освятив та здійснив заупокійну літію благочинний Любомльського району ПЦУ отець Віктор Возняк. Право  відкрити меморіальну дошку пам’яті  надали сім’ї  воїна.

З невимовним болем, настановами нашим дітям та словами вдячності звернулась до усіх присутніх мама Героя Світлана Григорівна Курамшина.

«Допоки ми живі — житиме пам’ять про Героїв. Наші герої з меморіальних дошок  щодня зустрічатимуть і проводжатимуть поглядом учнів, батьків та вчителів, і нагадуватимуть кожному з нас, що вони поклали життя, аби ми жили в мирній квітучій Україні. Вшанування їх пам’яті — це не просто наш святий обов’язок, це наша шана і гордість за справжніх героїв», — йдеться у дописі.