Слова учнівської подяки — що може бути кращим?

Прийнято вважати, що основним показником, за яким оцінюють педагога, є успішність його учнів. За великим рахунком, це правильно. Втім, є ще один критерій. Він не прописаний у жодному нормативному документі, що регулює роботу освітянської галузі, але в народі, можна сказати, найбільш значимий. Йдеться про любов і вдячність учнів,  яким віддавав часточку себе, і які про тебе й досі згадують добрим словом, навіть коли вже давно не вчителюєш.

Мовлене стосується і Марії Павлівни Ткач (у дівоцтві — Склянчук), жительки селища Головне, а у минулому вчителя-методиста, за плечима понад пів століття педагогічної праці. Слухаючи сьогодні спогади її учнів, переконуєшся: звання відмінника освіти УРСР, медалей Макаренка і «Ветеран праці», багатьох районних, обласних і республіканських відзнак удостоювали і справді найкращих. Та й на Всеукраїнський з’їзд вчителів теж делегували тих, хто дійсно цього заслуговував.

Розповідь та учнівські спогади читайте у завтрашньому номері газети «Наше життя» (30 листопада 2023 року)

Придбати газету можна у магазині «Хліб» у центрі міста, на міському ринку (підприємець Віктор Лобко), у магазині «Продуктовий маркет» поблизу автостанції а також передплатити в редакції, у листонош чи заповнивши форму на сайті Укрпошти.