Старт взято

Як вже повідомляла наша газета, з метою залучення нових джерел наповнення місцевого бюджету через створення нових робочих місць, підтримку місцевого підприємництва, розвиток інфраструктурного комунального бізнесу та кооперації Вишнівська громади  бере участь у Програмі «Оздоровлення економіки України», що розроблена командою проектного стратега-аналітика Давида Картозії США

Нагадаємо, ця програма реалізується у тісній співпраці громади з міжнародним споживчим товариством «Ай.Ем.Ті.Ді. – ІНТЕРНЕШНЛ», та Інститутом багатовекторної дипломатії «IMTD» InstituteForMulti-TrackDiplomacy (США).

Вишнівська сільська рада — одна з громад, яка стартує  серед перших на Волині. Програма «Оздоровлення економіки України» — це унікальний багатовекторний інструмент,  який дозволяє: реалізувати бізнес-ідеї і бізнес-стартапи, підтримати працюючий бізнес, фермерство і виробництво, розширити товарні і ресурсні ринки, розвинути інфраструктурний бізнес територіальних громад, наповнити благодійні та соціальні фонди.

Співпраця з товариством має на меті залучення нових джерел наповнення місцевого бюджету через створення нових робочих місць, підтримку місцевого підприємництва, розвиток інфраструктурного комунального бізнесу та кооперації та буде здійснюватись через бітрікс-платформу шляхом щоденної взаємодії і поетапного впровадження Програми на території громади.

Минулого понеділка відбулася презентація відкриття філії споживчого товариства на території Вишнівської сільської ради. Свідоцтво прийняття громади у статусі Колективного асоційованого члена СТ  «Ай.Ем.Ті.Ді. – ІНТЕРНЕШНЛ» вручив сільському голові Віктору Сущику генеральний директор СТ Роман Бендас, зазначивши, що у подальшому на території громади буде створено місцеве представництво споживчого товариства. У свою чергу Віктор Сущик висловив сподівання, що жителі громади активно долучатимуться до співпраці.

Куратором проекту від Вишнівської громади обради працівницю сільради Олену Пасаман. Учасників зібрання ознайомили з структурою товариства, методикою роботи тощо. Найближчим часом представники товариства спільно з керівництвом громади візьмуть участь у сходах селян Вишнівської ТГ, щоб, так би мовити, донести суть проекту безпосередньо до людей.