Бюджет прийняли одноголосно

На черговій сесії Любомльської районної ради, яка відбулася у п’ятницю, 20 грудня, депутати лише затверджували підготовлені для них рішення.

Спочатку проголосували за низку програм («бо вони не потребують фінансового забезпечення»), термін дії яких продовжується на наступний рік, потім перейшли до фінансових питань.

Найперше затвердили штатний розпис апарату районної ради в кількості 8,5 штатних одиниць та кошторис видатків на їх утримання. Потім депутати перейшли до розгляду бюджетних питань. З інформацією про внесення змін до бюджету на цей рік, як про проект на 2020 р. виступала начальник фінансового управління райдержадміністрації Оксана Самойліч. Буквально з перших слів її виступ депутати слухати не захотіли, закликавши назвати основні цифри і перейти до голосування.

За п’ять хвилин два документи були затверджені одноголосно. Таким чином під час коригування депутати розглянули питання загальна сума яких становить майже 8 млн.грн. Більша частина з цього – перерозподіл коштів районного бюджету, субвенції та інші надходження, які скеровуються на видатки соціального захисту, охорони здоров’я, освіти тощо.

Щодо районного бюджету на наступний рік то його видатки складуть понад 30 млн.грн, а власна дохідна частина становитиме 7666,6 тис. грн., з яких 714 тис. спецфонд.

На утримання райради передбачаються кошти в межах одного мільйона гривень.

Детальніше в найближчому номері газети «Наше життя».

  

One Comment

Add a Comment

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *