Трапилося цими днями: інформує поліція

Загалом у період з 1 по 8 червня до Любомльського відділу поліції надійшло 105 звернень громадян. З них 60 розглянуто відповідно до Закону України «Про звернення громадян» та по 10 фактах відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. З числа зареєстрованих кримінальних правопорушень 1  факт злочину проти безпеки виробництва, 2 факти шахрайства, 2 факти нанесення тілесних ушкоджень та 1 нещасний випадок та ін .

Упродовж тижня на дорогах району трапилась одна  дорожньо-транспортна пригода без потерпілих; працівники поліції виявили 3 факти керування   транспортними засобами напідпитку (з початку року 77). Протягом тижня працівники груп реагування патрульної поліції виявили 212 порушень Правил дорожнього руху (з початку року 2817).

Також, поліцейські зафіксували 8 випадків  перебування  осіб, у громадських місцях напідпитку в 1 випадку виявлено громадян, які палили тютюнові вироби у заборонених місцях,   та  9 випадків завідомо неправдивого виклику спеціальних служб. Також задокументовано 4 випадки вчинення насильства в сім’ї та 2 випадки дрібного хуліганства.