«Вишня в об’єктиві»

Фотоконкурс під такою назвою оголосив Комунальний заклад «Центр культури, мистецтва, естетичного виховання та спорту» Вишнівської сільської ради. Прийом робіт триватиме до 13 липня 2020 року. Про це йдеться на сайті самоврядного органу.

«Мета конкурсу — через виявлення та підтримку кращих фоторобіт стимулювати творчий ріст учасників фотоконкурсу, ствердити у свідомості людини такі життєві цінності як любов до життя, природи, краси,  виявлення значимості свого існування та вибору життєвого шляху за велінням свого серця», — йдеться у повідомленні.

Умови конкурсу:

  1. Фотороботи повинні бути якісні та відповідати наступній тематиці конкурсу, а саме: фото під час процесу дозрівання вишні, фото людей, архітектури, тварин на фоні вишневих дерев та ін.
  2. Учасниками конкурсу можуть бути лише жителі Вишнівської ОТГ.
  3. Під світлиною конкурсант має зазначити наступну інформацію: прізвище, ім’я по батькові, населений пункт, номер телефону.
  4. Кожен учасник може надати не більше п’яти робіт.
  5. У відісланих листах має бути обов’язкова позначка: «На фотоконкурс».

6.Фотографії, які не відповідають вищезазначеним вимогам, розглядатися не будуть.

«Роботи просимо надсилати  13 липня 2020 року на електронну адресу: kz.ckmevs@gmail.com або приносити за адресою:  с. Вишнів вул. Незалежності 80а, каб.11. Оголошення результатів конкурсу: до 17 липня 2020 року», — зазначають організатори

Кращі фотороботи опублікують на сайті Вишнівської сільської ради, а переможці будуть нагородженні призами.