Інформує поліція: трапилося цими днями

У період з 27 липня по 3 серпня до Любомльського відділу поліції надійшло 111 звернень громадян. З них 64 розглянуто відповідно до Закону України «Про звернення громадян» та по 10 фактах відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. З числа зареєстрованих кримінальних правопорушень 3 крадіжки, 2 факти надання пропозиції службовій особі неправомірної вигоди, 1 факт нанесення тілесних ушкоджень, 1 факт шахрайства та 1 випадок ДТП з потерпілими.

Так, 31 липня о 12.05 год. до відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в с. Старовойтове, 62-річний жителья Луцького району у мережі Інтернет через сайт «ОLХ» хотів замовити диско-плуг та перерахував в якості завдатку грошові кошти через банкомат у сумі 3000 грн, про те товару так і не отримав. Слідчі відділу поліції відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 190 КК України (шахрайство). Триває досудове слідство.

Упродовж тижня на дорогах району трапилось 5 дорожньо-транспортних пригод, 1 з яких з потерпілими. За цей де період працівники відділу поліції виявили 6 фактів керування транспортними засобами напідпитку (з початку року 119), 89 порушень Правил дорожнього руху (з початку року 3913), 11 випадків перебування осіб у громадських місцях напідпитку, у 12 випадках виявлено громадян, які палили тютюнові вироби у заборонених місцях, 10 випадків завідомо неправдивого виклику спеціальних служб, 3 факти дрібного хуліганства, та 4 випадки вчинення насильства в сім’ї.