Чого чекати від 22.12.2020 – дня п’яти двійок

У ніч з 21 на 22 грудня тривалість дня в Україні припинить скорочуватися – це так званий “день зимового сонцестояння”. Астрологи дають рекомендації, як підготуватися до збільшення світлового дня, з яким настроєм зустріти, і як звернути цей день собі на благо.

Цей день називають магічним і ритуальним, який споконвіку вважався сакральним, здатним змінити перебіг подій при правильно прикладених зусиль.

Відомий метафізик і парапсихолог Наталія Мілагра в енергетичному прогнозі на грудень каже, що зимове сонцестояння – це величезний потік творчої енергії і магічний, сакральний час переходу.

Апокаліпсисом повинен стати день 22. 12. 2020 або, як його вже охрестили, день п’яти «двійок». Астропсихолог Валентина Віттрок розповіла ТСН, що насправді трапиться в цей день.
За словами спеціалістки, в цей день о 4 годині 19 хвилин ранку за Гринвічем (о 6 годині ранку 19 хвилин за київським часом) відбудеться зимове сонцестояння. У цей час наша планета перебуватиме на максимально далекій відстані від Сонця, тому день буде найкоротшим, а ніч — найдовшою в році. Ще наші предки вважали, що в цей день чотири стихії з’єднуються в одне ціле,і в зв’язку з цим варто забути минулі образи і ступити в майбутнє на позитиві. Напередодні цього дня, 21 грудня, каже астропсихолог, також відбудеться з’єднання двох планет — Сатурна з Юпітером у знаку Водолія, яке астрологи називають великим. Це стане візуально дивовижним явищем, адже з Землі буде здаватися, що планети злилися в одне небесне тіло, і вони будуть мати вигляд однієї великої зірки. За словами Валентини Віттрок, ця зірка ще має назву Віфлеємської, адже саме її бачили в день появи на світ Ісуса. З’єднання Сатурна та Юпітера вважається надзвичайно рідкісним явищем, тому що ці планети наблизяться на таку відстань вперше за майже 800 років. Астролог запевняє, що це явище може відбитися і на політичній карті світу. 800 років тому під час аналогічного возз’єднання активно розширювалася імперія Чінгісхана. Цілком можливо, що щось подібне буде відбуватися і зараз. Спеціаліст також не виключає і можливість державного перевороту або змови, які обіцяють небезпеку тій країні, в якій вони відбудуться. Астропсихолог також зазначає, що з’єднання Юпітера і Сатурна може обернутися економічною кризою для всього світу.