Наш земляк у символічній збірній

Наприкінці кожного року футбольні оглядачі sportarena визначають кращих гравців у Першій та Другій лігах українського чемпіонату. Приємно в цих списках за підсумками першого кола побачити нашого земляка Назарія Богомаза, котрий в нинішньому сезоні захищав кольори ФК “Волинь”-2.

Назарій провів вісім матчів і забив шість голів у ворота суперників. Його старання були відзначені не тільки тренерами, а й футбольними експертами:

” Резервний склад «Волині» повністю виправдав свою заявку в Другу лігу. Відразу кілька гравців цієї «двієчки» могли б претендувати на потрапляння в список 33 найкращих, хоча їх активно залучали в першу команду, періодично проводячи ротацію. Наприклад, форвард Богомаз сім разів потрапляв у заявку на матчі Першої ліги «Волині», але при цьому встиг шість разів забити за другу клубну команду в Другій лізі. При тактичній схемі у два форварди зв’язка Кобзар-Богомаз постійно чинила тиск на редути суперників, гравці діяли швидко та широко, часто опинялися на ударних позиціях. Назарія відзначаємо за шість голів, досить впевнене виконання пенальті та постійну активність в атакувальних діях. Може значно додати вже в весняній частині сезону. 20-річний футболіст давно на виду в тренерів першої команди, але там на позиціях, де він міг би себе проявити, грають більш досвідчені футболісти. Тож доводиться різносторонньому гравцеві атаки цінувати ігрову практику, яку він отримує в резервному складі”.