Старт сезону гонок бездоріжжям взято (ВІДЕО)

Минулої неділі неподалік села Мощена, що біля Ковеля, відбулося відкриття сезону екстремальної їзди бездоріжжям серед учасників аматорського клубу «4х4 Буран». Здавалося б, що таке для транспортного засобу якихось 600-1000 метрів? Звісно, коли йдеться про асфальтовану дорогу, то таку відстань навіть водій-початківець на невеликій швидкості подолає за якихось 40 секунд.

А якщо перед тобою звивиста дистанція, з багатьма крутими поворотами і до того ж на ній є численні перешкоди які треба долати мало не під прямим кутом? Ось де місце, аби випробувати свою майстерність водіння

На відкриття сезону прибули понад півтора десятка екіпажів на позашляховиках Шалений рев двигунів у болоті, бризки бруду з-під коліс додали видовища кожному заїзду.

Учасники залежно від потужності автомобілів змагалися різних класах: перший — слабші автомобілі на дистанції 600 метрів; другий — потужніші на кілометровому відрізку.

Любомльщину на відкритті представляли екіпажі «Швагри», «Буцефал» та «Боровики» (на фото). Власне, саме екіпаж «Боровиків» (Андрій Сліпчук та Олег Дець) у першому класі показав найкращий час. Окрім того, спробувавши сили у другому класі, серед потужніших авто, їм буквально кілька секунд забракло, аби й у цій категорії стати найкращими. Вітаємо з почином!