Вихованцям Головненської школи-інтернат розповіли про правила безпеки життєдіяльності.

Рятувальники Любомльського РВ Управління ДСНС України у Волинській області систематично здійснюють пізнавально-роз’яснювальні заходи, направлені на профілактику дитячого травматизму та навчання учнівської молоді основам безпеки життєдіяльності.

19 квітня в рамках «Тижня  безпеки життєдіяльності» фахівці відвідали комунальну організацію Головненська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» в смт. Головне , і провели з вихованцями бесіду з правил безпеки життєдіяльності.

Рятувальники  розповіли діткам про правила користування електроприладами, як правильно відпочивати  в  рекреаційних зонах, нагадали про правила пожежної безпеки у побуті, небезпеку вибухонебезпечних предметів та правила поводження з ними, про безпеку на вулиці. Також нагадали вихованцям перші дії під час виникнення пожежі та телефон Служби порятунку, відповіли на запитання.

Задля кращого засвоєння почутого було роздано листівки та пам’ятки на відповідну тематику, для розміщення  в куточку пожежної безпеки закладу.