Поліцейські офіцери громад відшліфували навики поводження зі зброєю

Сьогодні на базі тренінгового центру ГУНП для офіцерів громад Волинської області провели теоретичні та практичні заняття щодо поводження з вогнепальною зброєю, – повідомляє Національна поліція Волинської області.

Співробітник роти поліції особливого призначення проінструктував присутніх щодо заходів безпеки при поводженні зі зброєю та правил її застосування.

Потому провели безпосередньо навчально-тренувальні стрільби. На полігоні офіцери відточили свої навички з використання та стрільби із помпових рушниць, що перебувають на озброєнні у поліцейських офіцерів громад, та пістолета Макарова.

Такі навчання є важливими у практичній діяльності поліцейських, які працюють безпосередньо в громадах області і стикаються з рядом небезпек, адже постійно патрулюють на місцевості. Нині в нашій області працює 39 офіцерів громад.

© Офіційний сайт Національної поліції: https://vl.npu.gov.ua/news/preventivna-robota/volinski-policzejski-oficzeri-gromad-udoskonalyuvali-praktichni-navichki-povodzhennya-z-vognepalnoyu-zbrojeyu-ta-speczzasobami/