У Шацьку буде кінотеатр

Управління «Центр розвитку громади» Шацької селищної ради оголосило тендер на виготовлення проєктно-кошторисної документації з отриманням позитивного звіту експертизи об’єкта «Реконструкція будівлі кінотеатру на вулиці Степана Шковороди, 26» у Шацьку Волинської області, – інформують Волинські новини.

Торги тривають на сайті державних закупівель Prozorro. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 15 лютого. Очікувана вартість розробки проєкту становить 400 тисяч гривень.

Згідно з тендерною документацією, реконструкцію мають провести в рамках Програми економічного і соціального розвитку Шацької селищної ради на 2021-2023 роки за кошти місцевого бюджету.

Проєктанти мають виконати технічне обстеження наявних будівельних конструкцій, розробити проєкт благоустрою території з влаштуванням парковки для автомобілів, організації зовнішнього освітлення території та утеплення будівлі.

Проєкт має враховувати термомодернізація огороджувальних конструкцій, ремонт стін, внутрішнє оздоблення, влаштуванням системи опалення зі встановленням теплового насосу, заміну системи внутрішнього електропостачання, ремонт системи вентиляції та кондиціонування, ремонт системи водопостачання і благоустрій території.

Проєктно-кошторисну документацію на реконструкцію будівлі кінотеатру в Шацьку мають розробити до 15 березня 2022 року. Після цього стане можливим оголошення тендеру на самі роботи.