В Любомлі вшанували пам’ять полеглих у ІІ світовій війні

Сьогодні в День пам’яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні працівники Любомльської міської ради віддали шану полеглим в ті роки. Поклавши квіти до Обеліску слави, присутні хвилиною мовчання вшашували пам’ять всіх, хто визволяв наші землі від фашистських окупантів.

Також міський голова Роман Ющук через засоби масової масової інформації та соціальні мережі звернувся до жителів краю та ветеранів.

Дорогі ветерани та жителі нашої громади!

8  травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Ця перемога дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів українців.

Крізь полум’я боїв, страждання і смерть, крізь гіркоту поразок та непоправні втрати йшов наш народ до великої перемоги.

У ці дні ми віддаємо шану всім тим, хто у жорстокій битві виборював нашу свободу, хто захищав рідну українську землю від нацизму.

Багато років минуло з незабутнього травня 1945 року. Але, на жаль, ми сьогодні живемо у неспокійний час і  так сталося, що цю дату ми зустрічаємо зі зброєю в руках. Подвиг ветеранів додає нам сил та наснаги у нинішній боротьбі за свободу, незалежність та суверенітет України. Ми господарі на своїй землі, правда за нами – тож ми знову здобудемо перемогу в ім’я європейського майбутнього рідної  Незалежної України.

Пам’ять робить нас сильнішими. Вона-запорука неминучості нашої ПЕРЕМОГИ сьогодні.