У Мелітополі “партизани” ліквідували двох окупантів “високого рангу”

Раніше тимчасово окупований Мелітополь було названо центром партизанського руху.

В окупованому Мелітополі вчора рано вранці було виявлено два трупи. За даними ЗМІ, це можуть бути “високопоставлені” окупанти, а до їх смерті, ймовірно, причетні місцеві “партизани”.

Про це повідомляє Уніан з посиланням на “РИА Мелитополь“.

За даними ЗМІ, це сталося в районі теплотраси будинку №52 по вулиці Героїв України. Туди приїхали представники колаборантів, “міліціонери” та козаки. Після з місця вбивства були відвезені два трупи в пластикових пакетах.

“Є інформація, що “народні месники” допомогли відправитися на той світ двом рашистам високого рангу. Окупаційна влада, ясна річ, замовкла. Пропагандистські ЗМІ Путіна як в рот води набрали”, – пише видання.

Раніше американський Інститут вивчення війни виділив Мелітополь як центр партизанського руху. За інформацією міського голови Івана Федорова, з початку окупації місцеві патріоти провели понад 20 успішних операцій опору окупантам, пошкодили об’єкти критичної інфраструктури подвійного призначення, надали цінний масив військової інформації про дислокацію окупаційних військ українській розвідці та ліквідували більше сотні окупантів.

Як повідомлялося, в Мелітополі російські окупанти ставлять на номери авто імперські символи.