Любомльчани провели в останню путь Сергія Духницього

Сьогодні у Любомлі поховали світлої душі і палких патріотичних переконань чоловіка, воїна, людину, яка завжди мала активну громадянську позицію — Сергія Духницького, який раптово пішов у засвіти на 51-му  році життя.

Народився Сергій Духницький  у  місті Любомлі, тут закінчив школу №1. Працював на місцевому заводі «Світязь», служив у війську, навчався в Луцькому індустріальному інституті. 20-річним одружився, він батько двох дітей. На революційні події в рідній Україні реагував активно, був учасником двох Майданів: Помаранчевого — у  2004-му і Революції Гідності — у 2014-му. Він учасник російсько-української війни — воював в АТО на Донбасі у 2014-2015-тих роках у складі 93-ої ОМБр на Луганщині. Після мобілізації  у 2015-тім був обраний депутатом обласної ради VII скликання від  ВО «Свобода», членом якої був із 2010-го року, очолював Волинський осередок комбатського об’єднання «Легіон Свободи».

В останні роки Сергій Духницький був депутатом Ковельської районної ради, а також головою Любомльської міської організації ВО «Свобода», членом обласного комітету цієї політсили.

Від початку повномасштабного нападу росії на Україну служив у роті охорони, готувався до відправки у зону бойових дій. Бо був сповнений надій, щоб «скоріше скінчилась війна, щоб воїни повертались додому, ростили дітей і будували нову Україну, з гордістю вимовляючи «Я — українець!».

Прощаючись, збережемо про Сергія Духницького найкращі спомини, як про людину щирої душі, свідомого громадянина-українця, сміливого військового, доброго друга, турботливого і надійного сина, чоловіка, батька дідуся.

Усі, хто знали його як гарну, порядну  людину, глибоко сумують і висловлюють найщиріші співчуття сім’ї і всій родині.