Не тільки господиня, а й квітникарка

У селі, як відомо, ніколи не бракувало роботи, особливо, коли обробляєш шмат землі, ведеш домашнє господарство. Буває, і вгору нема коли поглянути. Втім, це все відносно, бо якщо правильно все організувати, то й на особисті захоплення час знайдеться.

У Гороховищі нашу співрозмовницю, Світлану Шевчук, знають не тільки як працьовиту господиню, а й вправну рукодільницю та квітникарку. Разом з чоловіком Олександром, як і більшість односельців працюють на землі. Мають свого трактора, реманент, сіють зернові, вирощують картоплю, тримають корову. Мають до 30 соток малини. Щоліта ходять до лісу, щоб заробити копійчину на ягодах, грибах.

Та попри такий плин домашніх справ, у Світлани Михайлівни завжди є час попрацювати, так би мовити, для душі, пошуку чогось неординарного…

Розповідь читайте у завтрашньому номері газети «Наше життя» (6 жовтня 2022 року)

Придбати газету можна у магазині «Хліб» у центрі міста, на міському ринку (підприємець Віктор Лобко), у магазині «Продуктовий маркет» поблизу автостанції а також передплатити в редакції, у листонош чи заповнивши форму на сайті Укрпошти.