Сумні ключі пташині взяли Лебедика у вирій небесний

У небі тужливі плачі пташині вже восьмий місяць клином над Україною…  Звістки трагічні з фронту приносять одну за одною… вони рвуть серце болем невтішним, криком не стихаючим ячать… Пробую ненависне слово «війна-вуйна» сказати найзлішим синонімом мови рідної: вуйниська, вуйнище, вуйновиця, вуйновуха… бо у її жорстокості згоряють життя людські… без вибору…  згасають юні-юненькі… завчасу… свіча яких лиш-лиш роздмухалась… Війна-злюка розбурхала їх долю… Українцям нелюд-ворог вкинув-нав’язав це страховище лиш за те, що хочуть бути вільними і за любов до землі рідної над усе… до загину… війна — час сильних людей і він вибрав саме цих Воїнів.

Той день вкотре жалем розхвилював думи.  9 вересня на фронті згасло квітуче життя 20-річного Героя-воїна Богдан Лебедя, який родом із села Ладинь Вишнівської громади. Через 8 днів першого осіннього місяця хлопцеві мало сповнитись 21.

Розповідь читайте у завтрашньому номері газети «Наше життя» (20 жовтня 2022 року)

Придбати газету можна у магазині «Хліб» у центрі міста, на міському ринку (підприємець Віктор Лобко), у магазині «Продуктовий маркет» поблизу автостанції а також передплатити в редакції, у листонош чи заповнивши форму на сайті Укрпошти.