У Головненській громаді три дні жалоби: на війні загинув житель смт Головне

13-15 січня – ДНІ ЖАЛОБИ В ГОЛОВНЕНСЬКІЙ ГРОМАДІ!!!
На все свій час, час народження та час смерті…
Життя, яке ти коротке та швидкоплинне. Скільки в тобі хорошого, глибокого, тернистого та безцінного.
Сумна звістка знову прийшла у нашу Головненську громаду – на війні поліг військовий, який правдою та волею стояв за нашу Україну, СОЛОВКО ВІКТОР ВАСИЛЬОВИЧ, 1977 р.н., житель смт.Головне. Наш земляк, наш герой, який поклав життя за майбутнє наших нащадків, за світлий промінчик надії та щасливу долю, повідомляють на Фейсбук сторінці Головненської громади
З Віктором, стрільцем-санітаром І мотопіхотного відділення І мотопіхотного взводу 2 мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону військової частини А 0998 13 вересня 2022 року під час ведення наступальних дій, бойового зіткнення з силами противника та артилерійського обстрілу в районі Брускинське Херсонської області було втрачено зв’язок та візуальний контакт ( зник безвісти). Лише нещодавно тіло загиблого було віднайдено.
Висловлюємо найщиріші співчуття рідними, близьким, друзям та побратимам військовослужбовця. Ніякі слова не зменшать біль утрати рідних. Глибоко сумуємо разом з родиною.
Сьогодні 13.01.2023 року орієнтовно після обіду прибуде кортеж з загиблим ГЕРОЄМ. Прохання зустріти земляка живим коридором, по можливості про переміщення траурного кортежу будемо повідомляти згодом.
Прощання з героєм відбудеться 14.01.2023 р.
Герої не вмирають! Вони тут, з нами на Землі!