«Кубок пам’яті «кіборга» Олександра Грошева» виграв «Урожай»

Черговий благодійний турнір з міні-футболу під назвою «Кубок пам’яті «кіборга» Олександра Грошева», організували й провели спортивні активісти села Згорани при підтримці Головненської селищної ради.

 Позмагатися за звання переможця зголосилися команди «Нива», «Байрактар» та СК «Літос» зі Згоран, СК «Головно», «Головно U-18», «Любомль U-16», полапівський «Урожай» та спортсмени сіл Забужжя і Пехи.

Турнір проводився за звичною схемою: спершу футболісти змагалися у двох групах, далі по дві кращі команди проходили до наступного етапу.

У першому півфіналі зустрічалися «Байрактар» та «Урожай». Основний час  завершився внічию 2:2, тож доля путівки вирішувалася у серії пенальті, які краще пробили полапівські футболісти — 3:1

Не менш напруженим був і другий матч, в якому зустрічалися «Любомль U-16» та СК «Літос». Загалом глядачі побачили десять м’ячів, а перемогу святкували згоранці з рахунком 6:4.

У грі за 3 місце «Байрактар» переграв любомльчан 3:2, а у вирішальній зустріч «Урожай» впевнено виграв у «Літоса» 6:1

Під час церемонії нагородження, окрім призерів  переможців спортивного заходу, відзначали й кращих гравців.

Загалом упродовж турніру було зібрано 9 тисяч гривень благодійних коштів, які використають на потреби Збройних Сил України.

Подробиці читайте у черговому номері газети «Наше життя», який вийде у світ у четвер, 2 лютого 2023 року

Придбати газету можна у магазині «Хліб» у центрі міста, на міському ринку (підприємець Віктор Лобко), у магазині «Продуктовий маркет» поблизу автостанції а також передплатити в редакції, у листонош чи заповнивши форму на сайті Укрпошти.