«Музика мене супроводжувала завжди»

Ви часто могли бачити її на різних святах, приурочених до Дня Незалежності, Дня Збройних сил України та інших. Ця дівчина зачаровує слухача своїм голосом та ще раз переконує, що наш Любомльський край багатий обдарованих виконавців української пісні. А ось яку характеристику юній співачці дає директор Головненського центру культури, дозвілля, спорту та туризму Наталія Вашерук: «Завжди відгукується на всі наші заходи, має унікальні вокальні дані, талановита і перспективна вокалістка». Усе це про нашу сьогоднішню співрозмовницю —  14-річну Юстину Кубіцку.

…вже з семи років наша юна співрозмовниця навчалася в Любомльській дитячій музичній школі. Цьогоріч вона її закінчує, а це, на хвилинку, 8 років постійних старань та наполегливості…

…за плечима у Юстини багато досвіду та творчих перемог. Про початки свого співочого шляху дівчина згадує так: «Перші мої виходи на сцену були у нашому сільському клубі. Мені тоді було тільки 4. З того часу, майже кожен концерт там не обходився без мене, так само як і шкільні концерти. Представляючи наше село, я брала участь у багатьох фестивалях та конкурсах громади та області. Неодноразово співала на різних заходах у сусідній Республіці Польщі…»

Розповідь читайте у завтрашньому номері газети «Наше життя» (2 березня 2023 року)

Придбати газету можна у магазині «Хліб» у центрі міста, на міському ринку (підприємець Віктор Лобко), у магазині «Продуктовий маркет» поблизу автостанції а також передплатити в редакції, у листонош чи заповнивши форму на сайті Укрпошти.