Захоплення, що стало професією

У багатьох з нас є улюблене заняття, якому охоче присвячуємо свій вільний час. І досить часто трапляється так, що воно стає справою, на яку поступово переключаєшся, і яка починає приносити певний дохід. Власне, так сталося і з нашою землячкою, уродженкою села Бірки, а нині — жителькою Камінь-Каширщини Аліною Заєць, яка вже сьомий рік займається фотографією. Одним словом, маємо справу з випадком, коли хобі стає професією.

«Фотографувати любила змалку, — зізнається Аліна. — Спершу знімала на звичайний кнопковий телефон, пізніше батьки придбали невеличкий цифровий  фотоапарат — так звану «мильницю». Згодом, коли масово з’явилися смартфони, почала послуговуватися цим гаджетом. З часом зрозуміла, що мені треба щось потужніше, аніж телефон — він не забезпечував належної і якісної фіксації того, що я бачила і хотіла сфотографувати. Відтак, поставила собі за мету назбирати гроші й купити професійного фотоапарата».

Розповідь читайте у завтрашньому номері газети «Наше життя» (13 липня 2023 року)

Придбати газету можна у магазині «Хліб» у центрі міста, на міському ринку (підприємець Віктор Лобко), у магазині «Продуктовий маркет» поблизу автостанції а також передплатити в редакції, у листонош чи заповнивши форму на сайті Укрпошти.

Використано фото зі сторінки Аліни Заєць.