На Любомльщині обговорили план заходів до Дня Прапора й Дня Незалежності

Голова Любомльської районної державної адміністрації Ігор Оксенчук провів робочу нараду з питань організації відзначення Дня Державного Прапора та 29-ї річниці Незалежності України.

Про це повідомляють на сайті Любомльської РДА.

У нараді взяли участь заступниця голови районної ради Ганна Сачук, керівниця апарату райдержадміністрації Євгенія Столярчук та працівники структурних підрозділів райдержадміністрації.

В ході наради, враховуючи нинішню епідемічну ситуацію поширення коронавірусної інфекції, учасники наради обговорили формат проведення відповідних заходів та низку організаційних моментів.

Попередньо, урочиста церемонія підняття Державного Прапора України відбудеться 23 серпня о 9:00 біля адмінприміщення районної ради. Відповідні заходи відбудуться і в центрах об’єднаних територіальних громад.

Окрім того, з нагоди 29 річниці Незалежності України за участі керівництва органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості відбудеться урочисте покладання квітів до пам’ятних місць борців за волю та незалежність України та до місць поховань загиблих земляків в АТО /ООС.

За результатами наради головою райдержадміністрації дані доручення щодо забезпечення належної організації заходів відповідальним працівникам.

«День Державного Прапора та День незалежності України – одні з головних державних свят. Необхідно зробити все, щоб організувати проведення урочистостей на належному рівні. Але усі заплановані заходи мають пройти з дотриманням карантинних вимог», – наголосив голова райдержадміністрації Ігор Оксенчук.