Учень Куснищанської школи переміг у конкурсі власноруч виготовлених еко-іграшок

На початку грудня 2020-го  року Волинське обласне управління лісового та мисливського господарства спільно з обласною організацією Товариства лісівників України та обласною організацією профспілки працівників лісового господарства оголосили конкурс «На кращу, власноруч виготовлену, святкову еко-іграшку». До участі запросили дітей працівників лісової галузі, членів учнівських лісництв та всіх школярів області, повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.

«Ніхто з організатори не сподівався такої активності від дітей та їх дорослих помічників. На перший етап конкурсу – у державні лісогосподарські підприємства – школярі принесли сотні власноруч зроблених іграшок, — йдеться у повідомленні. — Отож після успішно проведеного першого етапу конкурсу було відібрано понад дев’ять десятків найкреативніших творчих робіт юних природолюбів. Тут і різноманітні казкові персонажі з сіна, трав, кори, ниток, вироби з дерева та шишок, насінинок та горішків. Цього вистачило, щоб напередодні Нового року в конференц-залі Волинського ОУЛМГ влаштувати велику виставку еко-іграшок, виготовлених школярами Волинської області з природних матеріалів».

Авторитетне журі на чолі з головою обласної організації Товариства лісівників Волині Борисом Бабелясом після її огляду не на жарт розхвилювалося. Всі подані на конкурс еко-іграшки заслуговували уваги, похвали, захоплення. Усі претендували на перемогу.

Голова обласної профспілкової організації працівників лісової галузі Павло Матіюк, заступник директора Волинського обласного еколого-натуралістичного центру та депутат Луцької міської ради Володимир Пшибельський, методист відділу екології ВОЕНЦ Юлія Бондаренко, заступник начальника відділу лісових ресурсів Волинського ОУЛМГ Сергій Сичук, головний спеціаліст цього відділу Олександр Боровицький, керівник Лісівничого молодіжного центру Валентина Юхимчук, прессекретарі ВОУЛМГ Світлана Думська, Анна Лудковська, Сергій Цюриць зійшлися на думці, що всі юні умільці разом – Переможці!

Приємно повідомити, що перше місце в обласному конкурсі на кращу новорічну еко-іграшку, виготовлену власними руками, здобув Артур Хоміч — вихованець Куснищанського учнівського лісництва КЗ «Будинок дитячої творчості Любомльської міської ради» (керівник Петро Антонюк).

Його, а також інших призерів конкурсу буде нагороджено цінними подарунками. Заохочувальні призи отримають й інші учасники.

Робота нашого переможця