До Шацького лісового коледжу завітали прикордонники

Прикордонники Луцького загону розповіли майбутнім випускникам Шацького лісового коледжу про переваги та специфіку служби з охорони державних рубежів, – інформують на Фейсбук сторінці Західного регіонального управління Держприкордонслужби.
Днями військовослужбовці відділу прикордонної служби «Світязь» завітали до вищого навчального закладу в Шацьку, де зустрілися зі студентами випускних груп. Охоронці кордону розповіли хлопцям та дівчатам про основні завдання та структуру Держприкордонслужби. Ознайомили студентів з особливостями й перевагами служби у прикордонному відомстві, яке піклується про особовий склад та вдосконалює систему соціального забезпечення.
Під час зустрічі молодь також дізналася про порядок добору кандидатів на військову службу за контрактом, перспективи особистісного і кар’єрного зростання та про навчальні заклади, які здійснюють підготовку фахівців для забезпечення надійної охорони державного кордону.
Студенти, скориставшись нагодою, поставили прикордонникам чимало запитань, та отримали багато цікавої й корисної інформації, яка, сподіваємося, стане їм у пригоді під час вибору майбутньої професії.
До слова, детальніше з умовами прийняття на військову службу за контрактом можна дізнатися за телефонами 📞: (0332)24-41-44, (096)905-13-01 або звернутися у відділ комплектування Луцького прикордонного загону за адресою: м. Луцьк, вул. Стрілецька, 6.