На юніорському Кубку Європи змагатимуться й любомльчанки

Найближчими вихідними 23-24 квітня одразу у трьох європейських містах відбудуться етапи Кубка Європи – серед дорослих, юніорів та кадетів. На всіх трьох рівнях буде представлена збірна України. Про це інформують на сайті Федерації дзюдо України.

Найбільш представницьким склад нашої команди буде на юніорському Кубку Європи, який відбудеться в польській Познані. Туди відправиться одразу 29 спортсменів – 18 чоловіків і 11 дівчат.

Це як спортсмени, які нині перебувають на тренувальних зборах в Європі, зокрема, в Варшаві, Валенсії та Констанці, так і ті дзюдоїсти, які відправляться на змагання безпосередньо з України. Повний склад української збірної:

Чоловіки: Гагік Мартіросян, Максим Марченко, Давид Могильний, Микита Голобородько (всі до 66 кг), Іван Казіміров, Антон Шугалєєв, Денис Докторов, Сергій Неботов, Владислав Казіміров, Руслан Короп (всі до 73 кг), Станіслав Корчемлюк, Юліан Сальніков, Всеволод Климов, Вадим Леонтьєв, Владислав Колобов (всі до 81 кг), Ярослав Єжов (до 90 кг), Роман Крохмальов (до 100 кг), Олексій Галака (понад 100 кг).

Жінки: Єлизавета Шевченко (до 48 кг), Тетяна Лімзаєва, Ольга Кальницька, Альона Щиголєва (всі до 52 кг), Владислава Снітко, Яна Волощук (обидві до 57 кг), Дарина Лящук (Любомль), Ія Кучава (обидві до 63 кг), Анна Казакова (до 78 кг), Діана Семченко (Любомль), Катерина Семенченко (понад 78 кг).