Вони працюють за покликом серця. І тихенько наближають перемогу

Наші хлопці воюють, відстоюють правду та свободу у пекельних боях. Дуже багато земляків із Любомльщини нині служать у Збройних Силах України та перебувають у гарячих точках, де ведуться воєнні дії з російським загарбником. Як і чим ми можемо допомогти нашим військовим та підтримати їх? Ми можемо долучитись до волонтерської роботи.

Волонтери Любомльського краю працюють, не покладаючи рук, докладаючи максимум зусиль, але тихо, не демонструючи це і не забираючи на себе увагу. Вони трудяться, вони — сила і опора армії, але скромно говорять про свою нелегку працю, яка направду емоційно виснажує. Вони воліють не хвалитись, не постити фото та не писати дописи, на які нема, як кажуть, ні сили, ні часу, ні енергії, адже війна забирає усе це. Пояснюють, про усіх обов’язково будуть розповідати після перемоги. Ми їх чудово розуміємо. Адже у наш час для багатьох — це є і нагода для піару, і показухи про свою добродійність на фоні жахливих картин війни.

Детальніше читайте у завтрашньому номері газети «Наше життя» (26 травня 2022 року)

Придбати газету можна у магазині «Хліб» у центрі міста, на міському ринку (підприємець Віктор Лобко), у магазині «Продуктовий маркет» поблизу автостанції або ж передплатити в редакції, у листонош чи заповнивши форму на сайті Укрпошти.