У Вишнівський ЦНАП шукають реєстратора

Вишнівська сільська рада шукає на роботу у Відділ «Центр надання адміністративних послуг» державного реєстратора з реєстрації речових прав на нерухоме майно.

З введенням в дію Порядку здійснення Міністерством юстиції контролю за діяльністю у сфері державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень і державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21.12.2016 № 990 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 04.12.2019 № 1125), передбачене тестування на знання законодавства у сфері державної реєстрації особами, які мають намір виконувати функції державного реєстратора.

Вишнівська сільська рада розглядає можливість проведення навчання щодо підготовки до здачі тестових завдань, – повідомляють на Фейсбук сторінці установи.

Зацікавлених осіб, які мають вищу юридичну освіту, та бажаючих пройти навчання для послідовної здачі тестів, за більш детальною інформацією просять звертатись за телефоном – 0967582153.