Інформує поліція: трапилося цими днями

Минулої неділі до поліції надійшла заява від жителя с. Вишнів, про те, напередодні близької 5 ранку 25 липня з його хтось вкрав велосипед марки. Сума завданих збитків становить 1900 гривень. По гарячих слідах поліцейські встановили, що крадіжку скоїв раніше судимий 28-річний раніше судимий житель цього ж села. Велосипед вилучили, відомості про подію внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка). Триває досудове слідство.

Загалом у період з 20 по 27 липня до Любомльського відділу поліції надійшло 94 звернення громадян. З них 63 розглянуто відповідно до Закону України «Про звернення громадян» та по 7 фактах відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. З числа зареєстрованих кримінальних правопорушень 1 крадіжка, 2 факти надання пропозиції службовій особі неправомірної вигоди, по одному факту незаконного обігу наркотиків, несплати аліментів, незаконного проникнення до житлового будинку.

Упродовж тижня на дорогах району трапилась 1 дорожньо-транспортна пригода без потерпілих, виявлено 11 фактів керування транспортними засобами напідпитку (з початку року 113), 158 порушень Правил дорожнього руху (з початку року 3825).

Також поліцейські зафіксували 16 випадків перебування осіб, у громадських місцях напідпитку, у 12 випадках виявлено громадян, які палили тютюнові вироби у заборонених місцях, та 9 випадків завідомо неправдивого виклику спеціальних служб.