На Ягодині у вантажівці знайшли “зайвий” товар

На митному посту «Ягодин» Волинської митниці Держмитслужби при огляді вантажного автомобіля виявили товару без документів на понад 424 тисячі гривень.

Про це повідомляють у пресслужбі Волинської митниці.

Прямуючи в Україну, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» заїхав вантажний автомобіль «Renault Master» під керуванням громадянина України. До митного контролю митному органу подали товаросупровідні документи, відповідно до яких переміщуються збірний вантаж на 24 місцях.

В результаті проведення повного митного огляду встановили, що у транспортному засобі переміщується на два піддони більше товару, ніж заявлено у поданих до митного контролю товаросупровідних документах.

Таким чином, громадянин України вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю 60 акумуляторів «Еntel» та 10 гідростатів «HAMMAR» на загальну суму 424,5 тисячі гривень.

Працівники Волинської митниці Держмитслужби, за ознаками ст. 483 Митного кодексу України, склали протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вилучили до рішення суду.