Любомльські пожежники перевіряли інтернат для престарілих та спілкувалися із неповнолітніми

Співробітники Любомльського РВ Управління ДСНС України у Волинській області 03 лютого провели позапланову перевірку Руденського психоневрологічного інтернату в с. Руда, Любомльського району.
Особлива увага рятувальників  спрямована на відповідність закладу діючим нормам та правилам шляхів евакуації з приміщень, стану електромережі, блискавкозахисту, зовнішнього та внутрішнього протипожежного водопостачання, забезпеченості справними вогнегасниками, наявністю систем пожежної сигналізації. З персоналом закладу фахівці Служби порятунку провели додаткові інструктажі стосовно дотримання правил безпеки життєдіяльності та практичне відпрацювання гасіння імітованої пожежі з використанням вогнегасника.

Також сьогодні  працівники Любомльського РВ УДСНС України у Волинській області відвідали опорний заклад «Вишнівський НВК «ЗОШ І-ІІІ ст. – ДНЗ» в с. Вишнів , і провели з учнями бесіду з правил безпеки
життєдіяльності. Рятувальники розповіли діткам про правила користування електроприладами, як правильно відпочивати в холодну пору року та як уникнути трагічних випадків на тонкій кризі, розповіли про правила пожежної безпеки у побуті, небезпеку вибухонебезпечних предметів та правила поводження з ними, про безпеку на вулиці та в побуті. Також нагадали перші дії під час виникнення пожежі та телефон Служби порятунку, відповіли на запитання. Задля кращого засвоєння почутого було роздано листівки та пам’ятки на відповідну тематику, для розміщення в куточку пожежної безпеки закладу.