Небесна канцелярія: ще одне випробування

Не встигла Любомльщина оготватися від віхоли, що вирувала 8-9 лютого, як на нас знову очікує погодне випробування. Волинський обласний центр з гідрометеорології оголосив штормове попередження.

«У зв’язку з переміщенням активного циклону  з Балкан 11-12 лютого на Волині очікується ускладнення погодних умов: значний сніг, хуртовини з погіршенням видимості до 500-1000 м, посилення північно-західного вітру до 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця, снігові замети. Очікується збільшення  висоти снігового покриву на 8-15 см. 13-14 лютого — поступове припинення опадів, зниження температури повітря вночі до 13-18º морозу, вдень до 5-10º морозу, — йдеться у повідомленні.

Слід враховувати, що такі погодні умови можуть ускладнювати рух транспорту, порушувати роботу галузей енергетики, зв’язку, комунального господарства. Рівень небезпечності І —жовтий.

З огляду на це та з метою надання допомоги населенню, особливо громадянам, які опинились у складних життєвих обставинах, Любомльська міська  рада нагадує, що на території міста діє стаціонарний пункт обігріву, який  знаходиться за адресою: м. Любомль, вул. Коновальця, 6 (приміщення котельні комунальної установи «Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Любомльської міської ради.

Телефони «гарячих ліній» для повідомлення інформації про осіб, які потребують допомоги у період сильних морозів:  101, 102 та 2-46-82.